OKJ Személyi Edző képzés

OKJ Személyi Edző képzés

55 813 01 / Nyilvántartásbavételi szám: E-001624/2017/A003

Lépj feljebb egy szinttel! Ha már rendelkezel sportoktatói vagy fitness instruktori alapképzettséggel, akkor érdemes az OKJ Személyi Edző képzésen tovább mélyíteni a már megszerzett tudásod a sport és az életmódváltás legfontosabb területein!

Tandíj: 259 500 Ft (részletfizetés esetén: 269 500 Ft)

Indul:  2018. október 14. (a bekapcsolódás október 21-ig lehetséges!)

Jelentkezés kockázat nélkül: 100% garancia

A Személyi edző képzésünkkel egy olyan sikeres szakmára tehetsz szert, amellyel különböző sportlétesítményekben leszel képes megszervezni a saját vendégköröd, a klienseid igényeihez és állapotához igazodó edzéstervet készíthetsz, vezetheted az edzéseiket, és segítséget nyújthatsz nekik az egészséges táplálkozás megvalósításában.

Már megvan a sportoktatói vagy fitness instruktori alapvégzettséged, de szeretnéd magad tovább fejleszteni? Személyi edző képzésünkön profi szakemberektől tanulhatod meg, hogyan állíts össze vendégkörödnek személyre szabott edzéstervet, és hogyan segítsd őket akár a teljes életmódváltáshoz szükséges minden területen.

Az alapképzés mellé most egy kiegészítő képzést is választhatsz elmélyítve a tudásod azon a területen, melyen a karriered szeretnéd építeni. Ha azon gondolkodsz, hogyan alakítsd ki az ügyfélköröd vagy indítsd be saját vállalkozásod, kommunikációs tréningünkön abban is segítünk. Ha a funkcionális edzés irányába szeretnél orientálódni, arra is összeállítottunk egy speciális képzést. Amennyiben a nyújtás, mobilizálás területén szeretnéd a maximumot nyújtani leendő tanítványaid számára, akkor mobility képzésünket is választhatod.

FELKÉSZÍTÜNK A VIZSGÁRA!

A Személyi edző képzésünkkel egy olyan sikeres szakmára tehetsz szert, amellyel különböző sportlétesítményekben leszel képes megszervezni a saját vendégköröd, a klienseid igényeihez és állapotához igazodó edzéstervet készíthetsz, vezetheted az edzéseiket, és segítséget nyújthatsz nekik az egészséges táplálkozás megvalósításában.

SIKERES VIZSGÁZÓINK ARÁNYA: 95%

8 éve tartunk OKJ képzéseket. Az úgynevezett blended learning tipusú, felhasználó-központú képzési rendszerünk hatékonyságát mutatja, hogy tanfolyamainkon 95%-os a sikeres vizsgázók aránya!

100% GARANCIA

A minőségre 100% garanciát vállalunk! Amennyiben az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

Az OKJ Személyi Edző képzési programjának minimális ideje a kezdéstől számított 27 hét. A személyes megjelenést igénylő képzési alkalmakat (tantermi előadások, sportedzők által vezetett edzőtermi gyakorlatok) kéthetente hétvégi napon tartjuk, 9.00-18.00 óráig. Ezen kívül a képzés részét képezik a folyamatos kiscsoportos gyakorlások, saját időbeosztásban.

TANFOLYAMI NAPOK: A pontos tanfolyami napok augusztusban kerülnek kiírásra.

HELYSZÍNEK: Budapest belváros.

200 óra (80 óra elmélet és 120 óra gyakorlat)

A képzésen való részvétel feltétele érettségi és fizikai alkalmasság, illetve szakmai előképzettség is szükséges. A tanulmányi szerződéskötésnél az alábbi dokumentumokat kell bemutatni:

 • Orvosi igazolás (foglalkozás-egészségügyi orvosi vélemény, sportszakmai munkakör betöltésének alkalmasságáról)
 • Érettségi bizonyítvány
 • Szakmai előképzettség (valamelyike):
  • 51 813 03 Fitness instruktor
  • 51 813 02 Csoportos fitness instruktor
  • 54 813 02 Sportedző (a sportág megjelölésével)
  • 31 813 01 Sportoktató (a sportág megjelölésével)
  • 54 813 01 Fitness–wellness instruktor
  • 51 813 01 Aqua tréner
  • 52 813 01 0100 33 01 Sportoktató (sportág megjelölésével)
  • 52 813 01 0010 52 02 Sportedző (sportág megjelölésével)
  • 52 813 01 0001 54 01 Rekreációs mozgásprogram–vezető (a szakirány megjelölésével)
  • 33 8962 01 Sportoktató (a sportág megjelölésével)
  • 52 8962 01 Sportedző (a sportág megjelölésével)
  • Felsőfokú testkulturális szakképzettség (pl. testnevelő tanár, humánkineziológus, rekreációszervező – egészségfejlesztő, gyógytestnevelő, testnevelő – edző),
  • Gyógytornász szakképzettség

Fontos! Az orvosi igazoláshoz szükséges vizsgálat kizárólag foglalkozás egészségügyi szakembernél végezhető el. Bármelyik szakemberhez fordulhatsz, az általunk felkutatott szakember: Dr. Trombitás Veronika (Elérhetoség itt). Háziorvos, üzemorvos vagy sportorvos által kiállított igazolást nem áll módunkban elfogadni.

TANDÍJ: 259 500 Ft

BIZTOSÍTSD A HELYED ELŐLEGGEL! Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra, kérjük ezt 5 napon belül tedd meg. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

Részletfizetés esetén (4 részletben):
269 500 Ft
1.) jelentkezéskor 15 000 Ft
2.) elso tanfolyami napig: 85 000 Ft
3.) 30 nap múlva: 85 000 Ft
4.) 30 nap múlva: fennmaradó összeg

 

Vizsgadíjak
Modulzáró vizsgadíj: 12.000 Ft
OKJ Komplex szakmai vizsgadíj: 45.000 Ft

A díjakat vizsgajelentkezéskor kell befizetni.

A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a kiscsoportos edzőtermi gyakorlásokat, a letölthető tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. A képzés díja nem tartalmazza a vizsgadíjakat.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el.

A minőségre 100% garanciát vállalunk! Amennyiben az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

Együtt könnyebb! 
Páros vagy csoportos jelentkezés esetén 10% kedvezmény: tapasztalataink szerint sokkal könnyebb felkészülni közösen barátokkal, tanulótársakkal, mint egyedül. Hogy támogassuk a tanulócsoportok kialakulását, minden egyes tagot 10% kedvezményben részesítünk! Ha van ismerősöd, aki szintén jelentkezik erre a képzésre és rád hivatkozik (a megjegyzés rovatban), akkor mindkettőtök tandíjából 10% kedvezményt írunk jóvá. (Egyéb kedvezményekkel nem összevonható.)

Az intenzív OKJ Személyi Edző tanfolyamunk az alábbi részekből épül fel:

• Szaktanárok által vezetett tantermi előadások
• Profi sportedzők által vezetett ezdőtermi gyakorlatok
• Kiscsoportos edzőtermi gyakorlások
• Otthoni tanulás és tudásszint ellenőrzés

Főbb tantárgyak:

• Személyi edzés elmélete és módszertana
• Táplálkozás és testsúlyszabályozás
• Testformálás

Tankönyv:

Tánczos Zoltán: A fitnesz és személyi edzés alapjai (a tandíj tartalmazza) További segédanyagok az e-learning felületről letölthetőek

Az OKJ Start Oktatóközpont a minőségi oktatásszervezési, képzési folyamatot működése alaptételének tekinti. Tudj meg többet minőségpolitikánkról itt:
Minőségpolitika

Az OKJ komplex szakmai vizsgára bocsájtás feltétele a sikeres modulzáró vizsga. A modulzáró vizsga felépítése:

•  A személyi edzés elmélete és módszertana     – írásbeli vizsga
•  Táplálkozás és testsúlyszabályozás     – írásbeli vizsga
•  Testformálás     – gyakorlati vizsga

A modulzáró vizsgára bocsájtás feltétele a képzési napok 70 %-án való részvétel.

OKJ komplex szakmai vizsga felépítése:

•  A személyi edzés tervezése és vezetése  – gyakorlati vizsga
•  Speciális edzéstervezés, táplálkozás  – szóbeli vizsga

Az OKJ komplex szakmai vizsgára bocsájtás feltétele a sikeres modulzáró vizsga.
Mindkét vizsga tevékenység 1-1 napot vesz igénybe.
Megszerezhető végzettség: OKJ Személyi edző bizonyítvány

TOVÁBBI KÉPZÉSEK:

Hatha Jóga oktató képzés

HATHA JÓGA INSTRUKTOR KÉPZÉS 2018.10.06

A hatha jógának számos irányzata létezik, a hatha jóga oktatóképzés pedig azokat az alapokat tartalmazza, amelyek bármely irányzat oktatásához szükségesek, azonban rendszerfüggetlen jógafoglalkozások vezetésére is felkészít.
Bővebben a képzésről »
Fitnesz Instruktor ikon

OKJ FITNESS INSTRUKTOR 2018.10.14

Indítsd be edzői karriered! Okleveles fitness instruktorként teremedzőként dolgozhatsz! Az Európai Unióban is elismert végzettséggel akár az OKJ Személyi Edző képzésen vagy a Csoportos Fitness Instruktor szakon is tovább fejlesztheted magad. Az alapképzés mellé most egy kiegészítő képzést is választhatsz elmélyítve a tudásod azon a területen, melyen a karriered szeretnéd építeni.
Bővebben a képzésről »

ÖSSZEVONT KÉPZÉS 2018.10.14

Hozd ki magadból a legtöbbet – a képzésen is! Jelentkezz most kedvezményes áron Összevont OKJ Fitness Instruktor és OKJ Személyi Edző képzésünkre és tanulj elismert szakemberektől – így a két végzettséget egyszerre megszerezve júniusban már kétdiplomás edző leszel!
Bővebben az ajánlatról »
Csoportos fitness instruktor

OKJ CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR 2018.10.14

Szeretnéd te diktálni az ütemet az órán? Profi oktatóinkkal felkészítünk a csoportos fitness edzések vezetésére! Ha főként zenés, aerobik alapú foglalkozásokat tartanál, erre a tanfolyamra jelentkezz! OKJ Csoportos Fitness Instruktor képzésünkkel hivatalos sportvégzettséget szerezhetsz, amellyel már csoportoknak is vezethetsz mozgásos foglalkozásokat fitnesz és wellness központokban, illetve egyéb sportlétesítményekben. Az OKJ-s végzettséget az EU is elismeri!
Bővebben a képzésről »
Funkcionális tréning

FUNKCIONÁLIS TRANING2019.01.26-27

A funkcionális tréning egy anatómiailag helyes mozdulatokra épülő edzésfajta, amely az evolúció során kialakult, az emberi test számára biomechanikailag hatékony mozgásmintákat tanítja és fejleszti. A képzésen megismerheted a funkcionális edzés elméleti és gyakorlati alapjait, valamint legfontosabb eszközeit. Megtanulhatod, mitől lesz valóban funkcionális egy mozgásforma, mi a célja, mit fejleszt, és hogyan építs fel egy ilyen edzést.

Bővebben a képzésről »

MOBILITY TRÉNING2019.01.12-13

A képzésen megtanulhatod a mobility, azaz a mozgástartomány fejlesztésének alapjait. Megismerkedhetsz a nyújtás különböző technikáival és fiziológiai alapjaival. Sőt, arra a kérdésre is választ kapsz, hogy kinek milyen jellegű nyújtásra van szüksége. Minden fontosabb ízület mozgástartományt érinteni fogunk, tanulunk aktív, passzív, dinamikus és a fasciális elasztikusságot segítő gyakorlatokat is. A képzés célja, hogy a mobility mozgásanyagát beépíthesd a saját edzésedbe vagy mozgásformádba!

Bővebben a képzésről »

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING2018.11.11

Tegezzük, magázzuk? Hogyan beszéljünk egy csoporthoz? Milyen személyiségtípusok vannak? Hogyan motiváljuk ezeket? Kiből lehet sztáredző? Hogyan szerezzek ügyfeleket és tartsam meg a meglévőket? Hogyan használjam a social mediat, hogy ismert legyek és legyenek ügyfeleim?  Érdekel a sportpszichológia?

Ha a fenti kérdések bármelyikére tudni akarod a választ, akkor itt a helyed.

Egy edző, tréner, egész napja a kommunikációról szól. Instruál, utasít, motivál, kapcsolatokat alakít ki. Mégis ez volt eddig a legmostohábban kezelt terület az oktatóképzések minden szintjén. Azonban a szakmai sikeresség egyik alapvető kelléke a megfelelő kommunikáció.

Bővebben a képzésről »