Összevont OKJ Fitness Instruktor és Személyi Edző képzés

Összevont OKJ Fitness Instruktor és Személyi Edző képzés

51 813 03 / Nyilvántartásbavételi szám: E-001624/2017/A001

55 813 01 / Nyilvántartásbavételi szám: E-001624/2017/A003

Ne érd be az alapokkal! Szeretnénk, ha komoly szakemberek kerülnének ki a képzéseinkről, ezért jelentős kedvezménnyel támogatjuk, ha az OKJ Fitness Instruktor képzéssel együtt az utána induló OKJ Személyi Edző képzésünkre is jelentkezel! Így már két értékes diplomával a kezedben indíthatsz új karriert!

Tandíj: 339 500 Ft (részletfizetés esetén: 359 500 Ft)

Indul:  2018. október 14.

Jelentkezés kockázat nélkül: 100% garancia

 
Bővebben az OKJ Fitness Instruktor képzésről itt.
Bővebben az OKJ Személyi Edző képzésről itt.

Hozd ki magadból a legtöbbet – a képzésen is! Jelentkezz most kedvezményes áron Összevont OKJ Fitness Instruktor és OKJ Személyi Edző képzésünkre és tanulj elismert szakemberektől!

Az alapképzés mellé most egy kiegészítő képzést is választhatsz elmélyítve a tudásod azon a területen, melyen a karriered szeretnéd építeni. Ha azon gondolkodsz, hogyan alakítsd ki az ügyfélköröd vagy indítsd be saját vállalkozásod, kommunikációs tréningünkön abban is segítünk. Ha a funkcionális edzés irányába szeretnél orientálódni, arra is összeállítottunk egy speciális képzést. Amennyiben a nyújtás, mobilizálás területén szeretnéd a maximumot nyújtani leendő tanítványaid számára, akkor mobility képzésünket is választhatod.

 

SIKERES VIZSGÁZÓINK ARÁNYA: 95%

Tanáraink sok éves tapasztalattal tartanak OKJ képzéseket. Az úgynevezett blended learning típusú, felhasználó-központú képzési rendszerünk hatékonyságát mutatja, hogy tanfolyamainkon 95%-os a sikeres vizsgázók aránya!

100% GARANCIA

A minőségre 100% garanciát vállalunk! Amennyiben az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

TANDÍJ: 339 500 Ft

BIZTOSÍTSD A HELYED ELŐLEGGEL! Az előleg (15 000 Ft) díjának befizetésével biztosíthatod a helyed a tanfolyamra, kérjük ezt 5 napon belül tedd meg. A fennmaradó összeget a képzés kezdetéig vagy az első tanítási napon kérjük befizetni.

Részletfizetés esetén (7 részletben): 359 500 Ft

1.) jelentkezéskor 15 000 Ft
2.) első tanfolyami napig: 65 000 Ft
3.) 30 nap múlva: 65 000 Ft
4.) 30 nap múlva: 65 000 Ft
5.) 30 nap múlva: 65 000 Ft
6.) 30 nap múlva: 65 000 Ft
7.) 30 nap múlva: fennmaradó összeg

 

Vizsgadíjak – OKJ Fitness Instruktor
Modulzáró vizsgadíj: 12.000 Ft
OKJ Komplex szakmai vizsgadíj: 45.000 Ft

Vizsgadíjak – OKJ Személyi Edző
Modulzáró vizsgadíj: 12.000 Ft
OKJ Komplex szakmai vizsgadíj: 45.000 Ft

A díjakat vizsgajelentkezéskor kell befizetni.

A díjak tartalmazzák a helyszín és az oktatók díjait, a kiscsoportos edzőtermi gyakorlásokat, a letölthető tananyagot, továbbá az e-learning felület használatát. A képzés díja nem tartalmazza a vizsgadíjakat.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Választhatsz készpénzes, illetve átutalásos fizetési módjaink közül. A fizetéssel kapcsolatos információkat a visszaigazoló e-mailben küldjük el.

A minőségre 100% garanciát vállalunk! Amennyiben az első alkalom után nem lennél megelégedve az általad tapasztaltakkal, indoklás nélkül visszakérheted a teljes befizetett tandíjat!

Főbb tantárgyak:

A személyi edzés elmélete és módszertana
Táplálkozás és testsúlyszabályozás
Testformálás

Tankönyv:

Tánczos Zoltán: A fitnesz és személyi edzés alapjai (a tandíj tartalmazza) További segédanyagok az e-learning felületről letölthetőek

Megszerezhető végzettség: OKJ Személyi edző bizonyítvány

TOVÁBBI KÉPZÉSEK:

Hatha Jóga oktató képzés

HATHA JÓGA INSTRUKTOR KÉPZÉS 2018.10.06

A hatha jógának számos irányzata létezik, a hatha jóga oktatóképzés pedig azokat az alapokat tartalmazza, amelyek bármely irányzat oktatásához szükségesek, azonban rendszerfüggetlen jógafoglalkozások vezetésére is felkészít.
Bővebben a képzésről »
Fitnesz Instruktor ikon

OKJ FITNESS INSTRUKTOR 2018.10.14

Indítsd be az edzői karriered! OKJ Fitness Instruktorként teremedzőként dolgozhatsz! Az OKJ-s bizonyítványod mellé igényelhetsz europasst,  amellyel könnyebben elhelyezkedhetsz az Európai Unióban. OKJ Személyi Edző vagy OKJ Csoportos Fitness Instruktor képzéseken is továbbfejlesztheted magad. Az alapképzés mellé most egy kiegészítő képzést is választhatsz, elmélyítve a tudásod azon a területen, melyen a karriered szeretnéd építeni.
Bővebben a képzésről »
Csoportos fitness instruktor

OKJ CSOPORTOS FITNESS INSTRUKTOR 2018.10.14

Szeretnéd te diktálni az ütemet az órán? Profi oktatóinkkal felkészítünk a csoportos fitness edzések vezetésére! Ha főként zenés, aerobik alapú foglalkozásokat tartanál, erre a tanfolyamra jelentkezz! OKJ Csoportos Fitness Instruktor képzésünkkel hivatalos sportvégzettséget szerezhetsz, amellyel már csoportoknak is vezethetsz mozgásos foglalkozásokat fitnesz és wellness központokban, illetve egyéb sportlétesítményekben. Az OKJ-s végzettséghez igényelhetsz europasst, ha az EU-ban akarsz elhelyezkedni!

Bővebben az ajánlatról »

Személyi edző ikon

OKJ SZEMÉLYI EDZŐ 2018.10.14

Már megvan a sportoktatói vagy fitness instruktori alapvégzettséged, de szeretnéd magad tovább fejleszteni? Személyi edző képzésünkön profi szakemberektől tanulhatod meg, hogyan állíts össze vendégkörödnek személyre szabott edzéstervet, és hogyan segítsd őket akár a teljes életmódváltáshoz szükséges minden területen.

Funkcionális tréning

FUNKCIONÁLIS TRANING2019.01.26-27

A funkcionális tréning egy anatómiailag helyes mozdulatokra épülő edzésfajta, amely az evolúció során kialakult, az emberi test számára biomechanikailag hatékony mozgásmintákat tanítja és fejleszti. A képzésen megismerheted a funkcionális edzés elméleti és gyakorlati alapjait, valamint legfontosabb eszközeit. Megtanulhatod, mitől lesz valóban funkcionális egy mozgásforma, mi a célja, mit fejleszt, és hogyan építs fel egy ilyen edzést.

Bővebben a képzésről »

MOBILITY TRÉNING2019.01.12-13

A képzésen megtanulhatod a mobility, azaz a mozgástartomány fejlesztésének alapjait. Megismerkedhetsz a nyújtás különböző technikáival és fiziológiai alapjaival. Sőt, arra a kérdésre is választ kapsz, hogy kinek milyen jellegű nyújtásra van szüksége. Minden fontosabb ízület mozgástartományt érinteni fogunk, tanulunk aktív, passzív, dinamikus és a fasciális elasztikusságot segítő gyakorlatokat is. A képzés célja, hogy a mobility mozgásanyagát beépíthesd a saját edzésedbe vagy mozgásformádba!

Bővebben a képzésről »

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING2018.11.11

Tegezzük, magázzuk? Hogyan beszéljünk egy csoporthoz? Milyen személyiségtípusok vannak? Hogyan motiváljuk ezeket? Kiből lehet sztáredző? Hogyan szerezzek ügyfeleket és tartsam meg a meglévőket? Hogyan használjam a social mediat, hogy ismert legyek és legyenek ügyfeleim?  Érdekel a sportpszichológia?

Ha a fenti kérdések bármelyikére tudni akarod a választ, akkor itt a helyed.

Egy edző, tréner, egész napja a kommunikációról szól. Instruál, utasít, motivál, kapcsolatokat alakít ki. Mégis ez volt eddig a legmostohábban kezelt terület az oktatóképzések minden szintjén. Azonban a szakmai sikeresség egyik alapvető kelléke a megfelelő kommunikáció.

Bővebben a képzésről »